DCTM problem ?

Discussion and questions about hub software
Post Reply
SysMan
Junior Member
Posts: 13
Joined: 15 Sep 2009, 12:08
Location: Russia, Sankt-Petersburg
Contact:

DCTM problem ?

Post by SysMan » 15 Sep 2009, 12:28

Hello!

I'm writing from scratch ADC-Hub software under OpenVMS...
Now, I have some skeleton and test it with StrongDC++ clients. At the moment I have some problem which I cannot resolving:
client A sending to Hub (get file list): DCTM 0002 0003 ADC/0.10 1814 3759097641 , this message is resending by my Hub to target client B, but client A don't receive anything.

Sorry for short and dumb description of the problem, but probably someone will point me to right direction.


Thanks!

Quicksilver
Member
Posts: 56
Joined: 17 Aug 2009, 21:32

Re: DCTM problem ?

Post by Quicksilver » 15 Sep 2009, 13:25

tons of possibilities...

1. was the correct IP in the INF ?

SysMan
Junior Member
Posts: 13
Joined: 15 Sep 2009, 12:08
Location: Russia, Sankt-Petersburg
Contact:

Re: DCTM problem ?

Post by SysMan » 17 Sep 2009, 09:14

Hello!

Resolved the problem.

Thanks!

Pietry
Senior Member
Posts: 328
Joined: 04 Dec 2007, 07:25
Location: Bucharest
Contact:

Re: DCTM problem ?

Post by Pietry » 17 Sep 2009, 10:19

Since you posted out your problem and solved it, perhaps you can also post the solution, it might be interesting for other developers if they come across it. So please when you get the chance post the exact problem and solution you have.
Thanks a lot !
Just someone

SysMan
Junior Member
Posts: 13
Joined: 15 Sep 2009, 12:08
Location: Russia, Sankt-Petersburg
Contact:

Re: DCTM problem ?

Post by SysMan » 22 Sep 2009, 10:50

Hi!

About of the resolving the problem ... never mind, it was a dumb programming error.

Post Reply