Commands for SerieBot

Plugins for different hubsofts.

DSHub | ADCH++
poy
Member
Posts: 78
Joined: 26 Nov 2008, 17:04

Commands for SerieBot

Post by poy » 14 Jun 2010, 20:50

This script exposes the 4 commands used to control SerieBot <http://code.google.com/p/seriebot/> - not tested.
Attachments
seriebot.lua
(1.16 KiB) Downloaded 133 times

tonimontana
Junior Member
Posts: 18
Joined: 10 Apr 2010, 10:41

Re: Commands for SerieBot

Post by tonimontana » 15 Jun 2010, 23:17

first of all thx for this poy.
i have tested it but didnt have any luck with it.
When i use seriebot without the seriebot.lua loaded
then the commands work but when i load the seriebot.lua
then none of the seriebot commands work - not via RCMenu
and not when i type the command manuelly.
Cant provide an error message cause i didnt get any.

Tested with:
ADCH++ 2.5.0 mingw debug rev.353

poy
Member
Posts: 78
Joined: 26 Nov 2008, 17:04

Re: Commands for SerieBot

Post by poy » 16 Jun 2010, 13:15

the previous script swallows all commands and doesn't forward them to SerieBot; here is a new version that i have tested.
Attachments
seriebot.lua
(1.93 KiB) Downloaded 135 times

Spader
Newbie
Posts: 5
Joined: 06 Dec 2007, 17:59

Re: Commands for SerieBot

Post by Spader » 16 Jun 2010, 20:04

Hi
Then i try this plugin now
it seams lock up all commands to seriebot
even if i write it manual in main on hub

/ Spader

poy
Member
Posts: 78
Joined: 26 Nov 2008, 17:04

Re: Commands for SerieBot

Post by poy » 18 Jun 2010, 08:58

it's working fine for me;

- have you adjusted the nick in the beginning of the script? seriebot_nick =

- does it work if you write "+new" in PM to the serie bot?

Spader
Newbie
Posts: 5
Joined: 06 Dec 2007, 17:59

Re: Commands for SerieBot

Post by Spader » 18 Jun 2010, 19:35

Hi
Yes i have setup nick in script
and it works fine in PM to bot but not in main or with rightclick

/Spader

tonimontana
Junior Member
Posts: 18
Joined: 10 Apr 2010, 10:41

Re: Commands for SerieBot

Post by tonimontana » 18 Jun 2010, 22:17

Doesnt work here when i use the RCMenu.
When i type +next or any other command in pm to the bot it works.

Tested with ADCH++ 2.5.0 mingw debug rev.353 and Seriebot 20100323

Flow84
Newbie
Posts: 6
Joined: 18 Oct 2008, 11:05

Re: Commands for SerieBot

Post by Flow84 » 20 Jun 2010, 14:24

Ignore this post. Just want to get e-mails when something happens here... :)

Toast

Re: Commands for SerieBot

Post by Toast » 20 Jun 2010, 14:47

lol fat chance of that happening flow since sf doesn't allow emailing :) guess your just gonna have to pay attention instead

poy
Member
Posts: 78
Joined: 26 Nov 2008, 17:04

Re: Commands for SerieBot

Post by poy » 20 Jun 2010, 14:58

3rd try. i'm confident in this one. :)
Attachments
seriebot.lua
(1.63 KiB) Downloaded 112 times

Post Reply